• Welcome to SC4 Devotion Forum Archives.

News:

The SC4 Devotion Forums are no longer active, but remain online in an archived, read-only "museum" state.  It is not possible for regular members to post or use the private messaging system, and no technical support will be provided for any issues pertaining to the forums in their current state.  Attachments (those that still work) are accessible without login.

The LEX has been replaced with SC4Evermore (SC4E), and SC4E maintains an active Discord server.  For traditional forums, we recommend Simtropolis.

Main Menu

Proszęo odpowiedz :)

Started by Neofita, October 21, 2008, 12:44:57 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Neofita

Witam.
Przedstawie sie w odpowiednim temacie a tu zadam pytanie.
Sciągnołem z waszej strony http://sc4devotion.com/csxlex/fr_main.htm całosc poswięconą tematowi militartstycznemu.
Po wielkich bojach z dependencies i znalezieniu tez a własciwie sciągnieciu brakujących textur do tych elementów militarystycznych o ile mnie pamięc nie myli zatytuowany "Textury które nam umknęły" :) nadal ne wyświetlaja sie tekstury w 2 budynkach.
Mianowicie w budynku Washrack i Power Station.
Grzebałem we wszelkich zasobach i zastanawiam sie bo byc moze dodatek do tego jaki uzupełnił mi brakujące textury nie zawierał ich,bo moze tez umknęły :)
Co mam robić?
Moze jest jakis program który zapeni mi podgląd tego elementu i pozwoli mi dowiedziec sie jakie textury sa potrzebne?
Moze moge w Lot edytorze wywalic element który mi sie w grze pojawia jako zólto czerwone coś?
Nie chce sam grzebac w tych 2 plikach poniewaz nauczono mnie ze kazde dzieło nawet wirtualne ma swojego autora i trzeba szanowac jego prace.
Po za tym niechcialbym tez czegos poknocić.

Poradziłem sobie :) temat nieaktualny.Trzeba sciągnąc pare dependies nie wymienionych w projekcie miedzy innymi parki z mililitariami i ronda z militariami i cos jeszcze:) ale juz nie pamietam
Jesli chodzi o całą kolekcje militariów dla Simcity jest ok i bez budynku Washrack da sie grac ale juz power station jako ze w kolorystyce przygotowana pod armie a poza tym potrzebna armii :) musi byc.
Jako ze lubie dokładnosć w tym co sobie pomału buduje kolekcja SNM lezy odłogiem i czeka na naprawe.Poprostu nie postawie jej w zadnym miescie ze względu na te braki....to takie moje przekleństwo...kazdy ma jakis odchył :)
Oczekuję ze mi ktos poradzi cokolwiek,z góry przepraszam za długi post i pozdrawiam.
Mam nadzieje ze tu ktos zagląda. :)