Menu

LEX File Exchange
EA Support Files
SC4 Wikipedia
Network Addon Mod
Dependencies
Chat
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

July 24, 2021, 07:40:08 PM

Login with username, password and session length

Author Topic: Making the LOT Editor run in Full Screen  (Read 8252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CasperVg

  • Administrator
  • Forums Guru
  • *
  • Posts: 2889
  • Total likes: 437
  • Reputation: 47
  • CL:
    The Go-To Guy!!
Making the LOT Editor run in Full Screen
« on: September 24, 2008, 11:12:04 PM »
Ever wanted your Lot Editor to run in Full Screen? Well then, it's possible.

1. Open up your Lot Editor Shortcut
2. Find the "Target" area, which includes the link to the application.
3. Copy -r1280x800x16 -f (where 1280x800 has to be changed to your Screen Sizes) to the end of that link.
4. Save and exit the window
5. Start the Lot Editor using that precise shortcut.
6. Have fun lotting.

Also possible
* d:soft - Run using software graphics driver.
* -w - Run in windowed mode.

1000th Post!

Offline catty

Re: Making the LOT Editor run in Full Screen
« Reply #1 on: September 25, 2008, 02:10:33 AM »
Another way, which is what I do is open up your Lot Editor Shortcut then Properties and go to the Compatibility Tab and set it to run 640 x 480 screen resolution

 :) 
I meant," said Ipslore bitterly, "what is there in this world that truly makes living worthwhile?" DEATH thought about it. "CATS," he said eventually, "CATS ARE NICE.

Offline z

  • BSC Team
  • Forums Legend
  • *
  • Posts: 4866
  • Total likes: 33
  • Reputation: 26
    • RTMT World Headquarters
  • CL: Detailman!
Re: Making the LOT Editor run in Full Screen
« Reply #2 on: January 01, 2014, 08:49:48 PM »
As Casper notes, you can make the Lot Editor run in windowed mode (by replacing the "-f" in the first post with "-w"), but only at certain resolutions - typically the old resolutions that have been supported forever.  From what I can tell, the following resolutions are supported, and no others:

640x480
800x600
1024x768
1280x800
1600x1200
1920x1200

If you put in a different resolution, the LE exits while starting up; no window ever appears.

Offline Sim.Rico

  • USN Member
  • Forums Mayor
  • *
  • Posts: 132
  • Total likes: 3
  • Reputation: 2
  • I Is What I Is (No 3 Stooges)
    • THE UNITED SIMNATIONS
Re: Making the LOT Editor run in Full Screen
« Reply #3 on: March 30, 2014, 09:39:33 AM »
I thought I saw a discussion on Lot Editor Not Responding message and won't load. Does the app need to be installed at a specific location?  Any help is appreciated.