Menu

LEX File Exchange
EA Support Files
SC4 Wikipedia
Network Addon Mod
Dependencies
Chat
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

July 24, 2021, 07:35:12 PM

Login with username, password and session length

Author Topic: What is the problem with my bridge?  (Read 5104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kyero

What is the problem with my bridge?
« on: September 22, 2009, 01:07:06 PM »
I have tried a number of times to successfully string a bridge (raised rail) across my river and I get uneven rail on both sides of the river. Can anyone tell me what is going wrong?

Any help would be great!

Here is a link to the pictures I took:


http://i769.photobucket.com/albums/xx338/photobucketeurocat/CenterCity-Sep10121253565502.png

http://i769.photobucket.com/albums/xx338/photobucketeurocat/CenterCity-Sep10121253583444.png

Offline alan_vzla

  • Forums Mayor
  • *
  • Posts: 178
  • Total likes: 0
  • Reputation: 0
  • Si vis pacem, para bellum
Re: What is the problem with my bridge?
« Reply #1 on: September 22, 2009, 01:18:03 PM »
Try moving the EL-rail-to-subway transition away from the coast even more

Offline io_bg

Re: What is the problem with my bridge?
« Reply #2 on: September 22, 2009, 01:39:07 PM »
I think the el-rail to subway transition isn't the problem; bulldoze the bridge and drag over the water again. When the box with the available bridges appears, choose the Elevated rail one, not the GLR. ;)
Visit my MD, The region of Pirgos!
Last updated: 28 November


Offline kyero

Re: What is the problem with my bridge?
« Reply #3 on: September 22, 2009, 02:28:06 PM »
Thanks for your help all! 

io_bg - That was the answer. I changed to the stock El and it worked great.   :thumbsup: